Even voorstellen...

Ik ben Dianca Schüssler, getrouwd met Marc en moeder van  dochter Lisa en zoon Jerom. Naast echtgenote en moeder ben ik onderneemster (www.feestplus.nl), mantelzorgster en nu ook schrijfster.

De ziekte van mijn verwarde vader is een worsteling voor mij. Wat kan ik nog meer doen om zijn levensvreugde te vergroten? Doe ik het wel goed?
Gaandeweg zijn ziekteproces verslind ik informatie van internet, lees boeken over dementie en ga te rade bij anderen die ook een naaste hebben, lijdend aan dementie. Terugkijkend besef ik dat ik fouten heb gemaakt. Het had mijn vader leed bespaard, als ik mijn geleerde lessen direct had kunnen toepassen.

Ik besloot om mijn geleerde dementie-lessen te verzamelen en op te schrijven, in de hoop dat andere mantelzorgers er iets mee kunnen. En ook om mijn moeder's droom te verwezenlijken. Een boek uitgeven. Zij heeft dat, ook al was ze journaliste, niet meer kunnen doen.

Ik blijf over mijn ervaringen schrijven. Je kunt deze vinden op mijn Instagram- en facebookpagina. Regelmatig zal ik daar iets posten over wat ik meemaak met mijn vader .
Leuk je daar te ontmoeten