Boek deMENSie

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪20‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

 Dianca Schüssler leert steeds beter ‘de waarheid ontwijken’ en krijgt er een gelukkigere vader voor terug. In dit ontroerende boek vertelt ze over haar fouten en wat ze geleerd heeft. Ze schrijft over de breinkamers, een toevallige ontdekking die ook anderen helpt om een mooi gesprek met mensen met dementie te voeren. Dit boek is ook een ode aan de zorgkanjers, die soms de strenge regels negeren om de zorg menselijker te maken.

Recensies

 

Oprechte, uit het leven gegrepen verhalen van de schrijfster over haar dementerende vader en hoe ze om leert gaan met dit proces.
Soms tegen de geldende regels in, maar altijd met zijn welzijn vooropgesteld. De liefde voor hem spat er vanaf. Haar benadering van de breinkamers vind ik geniaal en toont van veel respect en geduld. Het boek leest makkelijk en is herkenbaar, ik had vaak tranen in mijn ogen. Het zal de lezer vast en zeker inspireren om anders met de dementerende mens om te gaan. Ik neem de handvatten en tips uit dit boek zeker mee in de omgang met de dementerende mensen in mijn omgeving. 

Lies 51 - Berkel en Rodenrijs

 Een praktisch boek met een nuchtere kijk op het leven van alle dag in het contact met iemand die dementie heeft. Brengt je op ideeen hoe je aanpak en communicatie kan zijn. Heel verhelderend en fijn leesbaar ook door de opdeling in korte gebeurtenissen Fijn , ontroerend, mooi boek ! 

Astrid - Bilthoven

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

 Gewicht  234 g 

 Product breedte  135 mm 

 Product hoogte  17 mm 

 Product lengte  204 mm 


Productdetails

Created with Sketch.

Productinformatie

Created with Sketch.

Auteur : Dianca Schüssler
Uitgever: BoekenGilde